Nu har vi berättat om graviditeten för mamma o älsklingens föräldrar. Jag tyckte det var lika bra eftersom jag säkert ändå skulle försäga mig och så har jag ju denna bloggen. Helt plötsligt hittar någon den och känner igen Nora och då blir det ett himla liv. Så det känns skönt att ha berättat iaf.

Alla blev glada och lite förvånade. Minst förvånad blev nog mamma, men hon hade det lite på känn. Älsklingens pappa undrade om vi inte hade bättre saker att göra och om vi inte hade någon kortlek vi kunde använda istället :p Så typiskt honom ^^

Idag kom vi hem från stugan i alla fall. Vart och firat Noras faster. Kalas är alltid trevligt iaf när det är på älsklingens sida. Alltid dåliga skämt som dras och gamla minnen som berättas. God mat och god tårta.

jag och Älsklingen stannade lite längre än alla andra så det slutade med att vi satt o spelade spel. MIG hette spelet. Riktigt kul faktiskt. Ett frågesportspel. Jag gjorde den klart snyggaste och bästa gissningen. Fick en fråga där jag skulle säga vad liraren men initialerna S.B i ett visst fotbollslag, kommer inte ihåg vilket lag de var, hette. Jag kan inget om fotboll så jag bara kläckte ur mig Sören Börjesson. När älsklingen sa rätt trodde jag att han skämtade med mig för jag var helt säker på att det var fel. Jag kunde ju inte ha rätt på en sån vild gissning och jag hade aldrig hört talas om någon Sören Börjesson.

Men det var rätt. Gissa vem som var helt paff men riktigt stolt. Det kommer jag nog inte glömma i första taget! Jag är bara för bra ibland. Lite stolt är jag faktiskt och det måste jag få vara!

♥ Sov gott ♥