2013-05-30 15.01.20Ja hur många av er tror på Nikki när ni får se denna bilden. Nejdå hon va inte det minsta trött *ironi* Hon somnade på mindre än fem minuter. Men mamma var dum och tvingade henne att sova. Hon var ju inte det minsta trött.

Två trötta barn blev hämtade på dagis idag. Nora ville inte sova för hon va inte heller trött. Nehe sa jag. Du får leka i ditt rum då. Sagt och gjort. Hon gick in i sitt rum och lekte. Men efter att tag så tycker jag att det är konstigt tyst. Mitt under klädbytet på barbiedockan så har hon somnat.

2-0 till mamma (mammor har oftast rätt)

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem med mat. Riktigt hungrig är jag men får skylla mig själv när jag inte har ätit någon riktig mat på hela dagen. Då är det inte konstigt att man blir vrålhungrig såhär på kvällen.