För ett tag sen fick jag en smskupong om att jag kunde hämta ut en gratis loka. Dock funkade inte kupongen på ica så den här bara blivit liggande i inkorgen på telefon. På lektionen idag kom en sprängande huvudvärk smygandes så gick in på Willys för att köpa nåt till ikväll plus treo o nåt o dricka. Då slog de mig att jag hade kupongen så de blev såklart en loka hallon persika.

Dock blev de inga treo då kön till förbutiken var så lång. Vandra ner till rese o köpte det där o då fick jag både mugg o vanligt vatten på köpet :) härligt!

Hur smakar då lokan? Helt okej faktiskt. Den slår inte min favorit loka päron men den tar nog andra platsen då förra årets green te smaker inte finns kvar längre.

Måste tillägga att jag har hittat en bloggapp jag gillar nu. Tredje gången gillt! Får hoppas att den kommer fortsätta att fungera som jag vill också. Så nu vågar jag nästan lova att det kommer vara mer liv på bloggen framöver :)