pluggSer att bilderna inte blir som jag vill ha dem.. aja det hinns inte med att greja med nu! Dagen började tidigt. Upp samtidigt som älsklingen som vanligt och satte mig med skolböckerna med en gång. Fick lite gjort innan Nora vaknade och steg upp. När klockan började närma sig nio var det bara att äta frukost och göra oss i ordning för det var dags att åka till logopeden.

Där var det dags att göra ett språktest. Nora hade klättrat jättemycket på den skalan. Sist låg hon verkligen i bottenskiktet men nu låg hon mitt i mitten. 49% hamnade hon på. Det är vad genomsnittet 5,8 åringar ligger på. Det kändes riktigt bra. Men uttal och grammatik ligger hon fortfarande efter på. Jag är riktigt stolt över min lilla tjej. Tänk vad mycket det gör när man hör bättre. Är lite irriterad över att de väntade så länge med att sätta in nya rör. Men aja. Nu har hon dem i alla fall!

Nu ligger ett jättesvårt beslut på våra axlar. Vi ska besluta Noras framtid och det är så svårt att veta vad som bli bäst för henne. Gah!

Efter logopeden lämnade jag skruttan på dagis som sprang in för hon hade så bråttom. När jag kom hem satte jag mig med näsan i böckerna. Repeterat de lätta delarna idag. Lite ångest för nu efteråt känns de som jag borde gjort de svåra delarna istället. Ångrar lite att jag tackade ja till att jobba en dag nästa vecka men samtidigt ska de bli skönt att få släppa allt lite. Nu har jag precis ätit och ska sätta mig med Affärssystem och Redovisning och repetera det sista. Tentadags imorgon i den kursen! Nervös!

Redovisning 1 tenta på fredag nästa vecka! Snacka om ångest! Lägenheten ser ut som ett bombnedslag så vill egentligen bara städa ut julen och städa upp ordentligt. Men de får bli ett framtida projekt!