2013-03-06 18.06.372013-03-06 18.05.54

Denna dagen känns verkligen som en måndag. Höll tom på att skriva måndag morgon. Men nejdå. Idag är det onsdag. Dagen började med dagislämning och efter det en promenad på en timme. Det var skönt att komma ut lite. Men va trött jag blev efteråt. La mig i soffan och tittade på Suits och sen zappade jag runt lite.

Klockan blev snabbt hämta på dagistid. För en gångs skull gick hämtningen över förväntan. Nikki protesterade bara lite. Så skönt. Det lilla hon protesterade idag det kan jag ta så hon fick mycket beröm efteråt. Hoppas att hon kommer ihåg det imorgon!

Eftermiddagen förflöt med trötta barn som inte ville sova utan titta på tv så det fick dem. Nikki somnade i soffan en 45 minuter innan hon vaknade och fortsatte titta på tv en stund.

Strax efter fem kom Fia ner och hon och barnen började baka tårta till Nikki. Hon är i Köpenhamn på Nikkis kalas så vi firade henne lite i förskott idag istället. Mycket uppskattat av barnen. När de var lagda så åt vi lite hemmagjorda hamburgare. Så gott men nu är man sååå mätt!

Imorgon är det städdag som står på schemat. Urk!

Grattis “Morfar” på födelsedagen förresten!