Börjar med en liten bildbomb tänkte jag!

IMG_7901IMG_7676IMG_7722IMG_7866

Dagen efter vi kom hem från London stod det Liseberg på schemat! Vilken lyckad dag! Jag och barnen hade nog lika kul tror jag. Haha.

Vi började lite smått med Ponnykarusellen och barnen njöt i fulla drag. Sen avancerade de mer och mer under hela dagen. De vågade åka Små Grodorna och Flygkarusellen utan någon vuxen och det syntes hur stora de kände sig. De vågade åka FlumeRide (trodde inte så små barn fick åka men 90 cm med vuxen va gränsen). Jag och mamma åkte rabalder med dem och det första mamma säger är: “Aldrig mer”. Nikki och Nora säger: “Åka mer!”. Så senare på dagen åkte jag och Fia med dem och Nikki höll upp händerna som de stora barnen gjorde!

De åkte även Farfars bilar, en båt som snurrade runt, kaffekopparna, Elefantturen, Kaninresan.

Jag åkte mest med barnen men hann även med två vändor med min favorit Uppswinget, jag testade även Atmosfear och Hanghai som jag aldrig åkt förut. Atmosfear var mest otäck uppåt för man visste inte när den skulle stanna. Ner hann det aldrig bli läskigt. Hanghai var en riktigt skön karusell. Den va bara härlig och det fläktade skönt i håret.

Det var folk på Liseberg men jag trodde de skulle vara mer. Längsta kön vi stod i var till Rabalder och den va 25 minuter. Det stod att de skulle vara 30 min till FlumeRide men den tog bara 15!

På hemvägen somnade Nikki nästan direkt men Nora hade svårt att slappna av. När hon väl somnade så sov hon fram till Mc Donalds i Skara där vi stannade för mat. Då vaknar hon med ett ryck och ropar “Jag vill inte åka hem!”. Lilla gumman. Det blir mer Liseberg med mina barn. Det är en sak som e säkert. Mamma kommer ha två små sötingar att åka med om några år. De måste bara bli 140 först ^^

Men åkfantaster det kommer de garanterat bli! De ville ju bara åka läskigare o läskigare saker hela tiden!