En hektiskt period är äntligen över på jobbet. Januari och februari är verkligen inte roliga. Trött o sleten när man inte varit på jobbet.

Nu blir det att ta tag i träning o hälsa på riktigt. När det gäller mat o rättigheter har jag insett att jag klarar inte socker o sånt som bryts ner till socker i kroppen. Jag blir så extremt sötsugen o konstant hungrig. Det är ingen ekvation som jag får ihop så lika bra att undvika det. Frukt är mitt nya godis. En fruktsallad är så mycket godare än en påse godis. Godis triggar men det gör inte en fruktsallad. Det tråkiga är att jag vet inte riktigt hur jag ska göra med mitt bakintresse. Det är svårt att baka när jag inte kan smaka.

På tal om annat. Äntligen har vi köpt soffa o vitrinbänk till vardagsrummet. Vi har fått en perfekt hörna att umgås i. Nu ska vi bara hitta ett matbord också. Jag hittade ett jag fastnade direkt för på Mio. Men det skulle kosta 32k med 6 stolar. Lite saftigt så får leta vidare. Jag är lite kräsen eller jag är nog väldigt kräsen. Men jag vill ha ett ljust bord som faller mig i smaken direkt. Aja vi får se vad vi hittar. Först får vi vänta på vårt nya soffbord o vår nya lampa. Sen får det bli bordsjakt i Vår :)