kinesisk_kalender

Har haft två graviditeter och båda två har resulterat i flickor =)

Alltså har den Kinesiska Graviditetskalendern fungerat till 100% för MIG. Det är lite kul faktiskt. Vågade inte tro på den när jag väntade Nikki. Var helt inställd på en liten pojke men så tittade en helt underbar dotter ut istället. Det tog ett tag att vänja sig att det faktiskt blev en till efterlängtad flicka. Hade nog blivit lika glad för en son dock… men flickor är något så speciellt. Det går inte beskriva. Det är så jag känner i alla fall. Du kanske känner helt annorlunda. Men för mig är det något visst med döttrar. Dock har jag ju ingen son att jämföra med men jag hoppas ni förstår mig.

Har haft endel att göra det sista därav den dåliga uppdateringen igen. Får skylla på sommaren tror jag. Men har haft det bra =)

Helgen tillbringades i Stugan tillsammans med min familj och min mamma. Det var trevligt och Nora åt smultron i stora lass =)

Igår var jag, Nikki och Nora hemma hos T, R o E. Det var även 3 andra barn med mammor där och hälsade på. Vi åt och hade det gott. Vi var även nyttiga och gick en promenad. Vad fint T, R och E bodde! Jag blev riktigt avis måste jag erkänna! Ett riktigt drömläge!

Men men dags att sova!