2013-05-14 23.39.20Igår så tog jag steget. Jag köpte mig ett gymkort. Det blev lite dyrare än jag tänkt mig för det tillkom lite extra avgifter (som alltid egentligen) men va spelar det för roll egentligen? Jag betalar ju hellre med pengar än med livet.

Jag och Ica fick fylla i en hälsoplan, vi fick sätta upp mål som vi ska nå under ett år och vi fick en rundvandring.

Efter det avslutade vi kvällen med ett Zumbapass. Vilket tempo! Inte alls något tempo jag var van från Energi där det tydligen var lugnt tempo. Det märkte vi igår. Shit säger jag bara. Det gällde att ha tungan rätt i mun och så var det bara att göra sitt bästa. Roligt var det och det är ju ändå det viktigaste. Det är säkert superroliga danser när man kan dem sen! Så mer Zumba får det bli.

Imorgon ska vi testa på Easyline medel och något som heter Flowin. Jag har ingen aning om vad det är men det ska bli spännande att se.

Minst 2 gånger i veckan ska jag försöka träna nu. Det kommer bli så skönt. Längtar redan till det blir kontinuerligt så man får känna i kroppen hur bra det känns!