FxCam_1339749952886

Vad jag har sovit de senaste två dygnen. Igår somnade jag i soffan vid sju, gick vidare till sängen när älsklingen skulle lägga sig och stensomnade. Vaknade vid sex och gick på toa och somnade om igen och sen gick jag upp vid halv nio. Jag tror jag och min kropp slappnar av nu efter allt slit i skolan. Skönt att det är över men saknar det ändå massor redan.

Idag blir det klassåterträff nere i Mullsjö. Var 10 år sedan vi slutade nian. Ska bli kul att träffa alla igen men verkar inte va så många från vår klass som kommer. Tråkigt tycker jag. Men jag har ju min älskade F med mig och det är ju bra! Han ska dessutom köra så jag vet att jag kommer få sova i min egna säng i natt och det är verkligen inte helt fel.

Helgen annars ska jag bara ta de lugnt och samla nya krafter. Måndag morgon börjar jag jobba. I alla fall 2 dagar nästa vecka för att sedan börja heltid nästa vecka. Kommer bli en tuff sommar. Det kan man inte mer än säga. Först läsa ett år utan lov…eller ja vi hade väl lite mer än en vecka ledigt i julas.. men de räknas inte.. annars har vi inte haft ett enda lov. Någon studiedag här och någon halv studiedag där. Men tro inte att man vart ledig ändå för då har man fått plugga i kapp =p

Ha en bra lördag gott folk!