DSC08870

Satt och bläddrade igenom massa gamla bilder som vi har på den externa hårddisken. Hittade massa bilder på Nora. Titta va liten hon var här. Det är storlek 50 på bodyn vet jag och den är för stor!

Har vart och tagit prover idag också. 3 hela rör. Usch jag hatar de där. Har blivit rädd för det alla dessa gånger jag har varit påväg att svimma. Fast idag gick det rätt bra. Sa till henne att jag brukar vara nära på att svimma så hon la mig ner istället för att sitta upp och det gick mycket bättre. Hon fick bara påminna mig om att andas en gång ;)

Åhh jag saknar S. Vill att hon ska komma hem nu och komma hit så jag får planera med henne! Behöver tips och råd! Älsklingen är inte så kul att planera med ;)

Imorgon ska man till arbetsförmedlingen och lämna papper om aktivitetsstöd. Så kanske man hinner få pengar till den 25e ^^ Man kan ju alltid hoppas =)