Har vart dålig på att uppdatera min blogg, men det har sina orsaker. Det har vart en intensiv jul och nu är vi i Mullsjö.

Julafton tillbringades i Götene. Det var trevligt och Nora tyckte det var väldigt spännande med Tomten. Hennes min när hon fick syn på tomten kommer jag nog aldrig glömma. Den är verkligen minnesvärd.

Vi åt god julmat och julafton försvann i ett nafs. Aldrig har nog en julafton gått så fort som i år.

På juldagen satte vi oss i bilen och åkte till Mullsjö. Shit va snö det är här. Har nog inte sett så mycket snö på flera år. Nora fick åka pulka och det tyckte hon var superduper kul!

Framåt kvällen sen va det lite julklappsöppning =)

Annandagen fyllde mamma år och delar av släkten kom hit och hälsade på. Det var trevligt. Länge sen man träffade dem.

Igår var vi i Jönköping och tittade in rean. Älsklingen har kollat ut en mobil han vill ha. En HTC HD2, men den kostar 6800kr :S Vi kollade även på ett wii, men nej det hade inte gått ner nåt särskilt i pris så det sket vi i.

Det slutade med att vi köpte en ny extern hårddisk. 1 TB för 680kr. Nu slipper vi vara rädda för att vår gamla ska gå sönder :)
Sen köpte vi en bilbarnstol till Nora. En Britax Two-Way. Röd och svart. Jättefin :) Det blev även lite kattsand och en tripp till Ikea.

Där blev det lite saker till en sak vi avslöjade till släkten nu i jul, som jag ska skriva i ett senare inlägg… och lite till mamma.

På kvällen kom S, I, J, E och A hit och hälsade på lite. Det var kul att träffa dem igen. Sen ringde jag till E. Åratal sen jag pratade med henne. Vi pratade i 1 timme och 49 minuter!! Hon ska komma hit ikväll och hälsa på. Det ska bli riktigt kul!

Ne nu har detta blivit alldeles för långt. Undra om ni ens orkar läsa de :p