Min julafton började inte så jätte bra. Vaknade vid halv sju av att jag frös och hade ont i halsen. Gick upp och tog på mig massa kläder och tog halstablett. Kunde jag somna om sen? Ne, såklart inte.

Jag satte mig vid datorn och vid sju vaknade Nora. Inte ville hon somna om när mamma var vaken. Hur hon nu visste det vet jag inte men det visste hon. Hon ville upp och leka och det gjorde vi.

Vid halv åtta vaknade älsklingen till och då passade vi på att öppna lite julklappar. Nora blev mest glad över sin docka som hon fick. Men de kan jag förstå för i de andra tre paketen var det bara plastad frotté och en ny mygg. Hon kommer få fler paket av tomten sen :)

Älsklingen fick ett kort där det står att vi ska ut och äta på Thai House i Skövde. En liten romantisk kväll sådär tillsammans. Sen kommer han få en till julklapp i eftermiddag. Jag fick inget nu på morgonen men igår upptäckte jag att han vart ute och köpt nåt till mig med. Trodde inte att han hade gjort det faktiskt.

Vi har ju sagt att det viktigaste är att Nora får julklappar. Till varandra spelar det inte så stor roll eftersom vi ändå köper det vi vill ha och vi har gemensam ekonomi dessutom så det blir nästan så man betalar julklappen själv :p Men nåt ska jag få i alla fall =)

Nu ligger Nora och Älsklingen och sover igen. Nora blev trött av paketöppnandet :p Men får nog väcka henne snart så att hon får lite frukost i sig.