20140303_144717-kdcollageNu har jag precis hämtat barnen på dagis. Det är så härligt att komma och hämta dem när man möts av en STOOR kram! Nikki brukar bli glad när jag hämtar dem och vill gärna kramas numera. Så mysigt! Då blir det så mycket lättare att faktiskt sätta sig med skolarbetet när man vet att man får massa kärlek när man hämtar skruttisarna.

Fröknarna har pratat med flickorna idag att de inte ska leka så mycket tillsammans för det kan de göra hemma. Men samtidigt har de vart noga med att de självklart får leka med varandra men inte hela tiden. Jag tycker det är kanonbra då de tydligen börjat leka mer o mer o mer tillsammans. Leka med varandra hinner de ju göra hemma. Så bättre de leker med sina kompisar på dagis. Men det hade inte varit något utan barnen hade förstått det hela. Misstänker att de tog så lätt på de det för vi har pratat så mycket hemma om det. =)

Nu leker de skola inne i Noras rum. De har målarverkstad. Så jag borde egentligen ta tillfället i akt och fortsätta med mitt kära skolarbete. Men det är intressant så jag klagar inte!