Helgen i stugan har varit toppen. Precis en sådan helg som jag ville ha. Fredagen gick rätt lugnt till. Vi tittade på tv och myste i soffan. Lördagen kom svärmor, svärfar o J ut till stugan och fikade lite på förmiddagen och stannade några timmar. Vi pratade och de fick se korten på Nora.

Framåt kvällningen kom F o I och hälsade på och hade med sig donken mat. Gott var det och vi satt och planerade lite och pratade om ditt och datt.

Idag fick jag sovmorgon till halv elva!!! Jag trodde inte mina ögon när jag tittade på klockan när jag vaknade. Men hade svårt att somna igår. Somnade inte förrän halv två-två någon gång. Älsklingen låg o sov sen läng och snarkade mig sådär irriterande i örat :p

Idag har Nora dopdag och ingen av hennes faddrar har hört av sig. Lite besviken är jag faktiskt. Men men.. inget jag kan göra något åt.

Imorgon blir det Skövde med F. Det ska bli kul :)