I fredags åkte jag, Nora och älsklingen ner till Mullsjö. Vi var nere runt femsnåret. På kvällen när vi kom dit gjorde vi inte mycket. Gjorde hemmagjorda pizzor på hönökaka, tittade på På spåret och Solsidan. Sen gick vi och la oss. Nora vägrade att sova. Hon somnade nog sist av alla i fredags.

Jag somnade runt elva och då var hon fortfarande vaken. Både jag och Johan trodde att hon skulle sova länge. Men vad vi bedrog oss. Halv åtta vaknade hon.

Lördagen spenderade jag och Nora ensamma med mamma. Älsklingen och J var och hjälpte min kusin att flytta. Jag fick inte vara med men bäst var nog det för annars hade jag säkert burit lite mer än vad jag får eftersom jag inte får bära något i stort sett.

Jag, mamma och Nora var iväg i affären. Där träffade jag min gamla fritidsledare. Hon höll på att tappa hakan när hon såg att jag fått barn. Va gammal man känner sig sa hon :p

Resten av dagen förflöt på bra. Likså söndagen då vi mest tog det lugnt. Älsklingen och J lagade spolarslangen på bilen som gått av.

När vi kom hem hit så var det bara att mata Nora och lägga henne. Jag satte igång och monterade Noras ena bokhylla och nu precis har vi gjort den stora. Blev riktigt bra =)