I helgen har det varit fullt upp. I fredags när älsklingen kom hem var det bara att packa bilen och sen åka till blomsterlandet för att inhandla Jörgens sista presenter. 3 gröna krukväxter med blomkrukor. Han behöver ju lite grönt i sitt hus =)

Sen for bilen vidare till Mullsjö. Klockan var rätt mycket när vi kom fram. Så det var bara att ge barnen mat och lägga dem. Kvällen spenderades annars bara framför tvn och prat tillsammans med mamma och Jörgen. Jag och mamma satt och kollade lite på nätet med.

Lördagen började med att fixa och dona inför kvällen samt leka med barnen. Klockan 15 var det dags för kalas och gästerna kom. Mat var exotisk planka med potatisgratäng och sallad till. Supergott var det men potatisgratängen var rätt fet så min mage har varit helt urballad idag…

IMG_5942
Vi pratade och skrattade och hade skoj. Kvällen avslutades med ett parti TP som vi inte orkade göra klart. Flickorna hade fullt upp men jag nattade Nikki rätt så tidigt. Kommer inte ihåg var klockan var. Senare än vanlig läggdags dock. En stund efter Nikki lagt sig fick jag lägga Nora med och de fick sova i samma säng ensamma för första gången i sina liv. De såg så söta ut =)

IMG_5968
Söndag idag. Den har tillbringats mesta delen men att läsa på och öva inför excelprovet imorgon. Jag blandar ihop det mesta men hoppas på att det lägger sig på plats i natt.

Nu sitter jag och väntar på att Fia ska dyka upp så vi kan äta lite mat innan det blir dags för att sova. Längtar redan då jag är rätt trött.