Ja denna helgen har inte vart något att hänga i granen. Nu har även jag haft den hemska magsjukan. Natten till igår sov jag 12 timmar.. sen sov jag 5 timmar på eftermiddagen och i natt sov jag 10 timmar. Men nu är jag på benen igen och har kunnat engagera mig lite idag.

Igår kväll innan jag somnade trillade jag in i en väldigt rolig grupp på Facebook. Steg för steg guider för att göra tårtor. Jag har funderat länge på att vilja lära mig detta och detta får bli startskottet tror jag! Jag har ju gjort tårtor o så innan men inte alls så fina som man ser andra göra. Så nu ska jag börja öva. Nikkis kalas blir första övningstillfället.

Hon har beställt att hon vill ha ett tåg på tårtan. Så idag blev det att göra en sats Play Doh lera och börja öva. Blev ändå rätt nöjd över resultatet för att vara första gången jag gör ett tåg.

20140216_170356

Gjorde en beställning… eller jag gjorde två.. på lite olika saker man behöver för att göra tårtor. Blev lite dyrt.. men aja.. så är det. Hittade även ”mormors platta stekspade”. Det heter tydligen palettkniv så blev helt till mig när jag såg att det gick att beställa en sådan och den va inte så dyr heller. Var tvungen att ringa mamma så till blev jag mig :p

Så nu väntar jag spänt på mina beställningar. Ska bli så kul att få börja skapa. Även om det är 3 veckor kvar tills Nikkis kalas :p