happy-new-year-2012-hd-desktop-wallpapers11_181061712

Nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska komma hem. Han skjutsar in FIa, Ica, Polly och Fredrik till Skövde. Vi har precis avslutat en helt underbart trevlig kväll med supergod mat och med många skratt.

Jag och Fia startade redan vid halv ett med att göra maten. 3 rätters middag. Ostsoppa, fyllda kycklingbröst med hasselbackspotatis och rostadvitlökssås och till efterrätt var det vanlijpannacotta med hallonyoghurt. Supergott var det så maten hade vi lyckats med =)

Det är lite tråkigt att inte kunna hänga med in till Skövde och fira in tolvslaget. Men kan ju inte lämna barnen själva hemma direkt. Vi har ju inte velat fixa någon barnvakt till dem eftersom vi känner att nyår kan vi ju faktiskt fira tillsammans =) Men efter en sån trevlig kväll vi har haft var det lite tråkigt att inte kunna vara med till slutet.

Barnen har haft superkul idag med. Nora ville inte gå och lägga sig men vid kvart i nio kröp hon i säng och somnade på stört. Söta tjejen har skrattat så hon storknat idag. Nikki har också haft superskoj men hon somnade tidigt. Inte konstigt med tanke på att varken hon eller Nora sovit någon middag idag.

Nu vill jag avsluta med att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!

2012 ska bli möjligheternas år!!