Best-Happy-New-Year-2014-wishes-HD-Wallpaper-Free-DownloadGott Nytt År på er mina fina! Hoppas ni får en trevlig och minnesvärd kväll!

Vi kommer säkerligen få en fantastisk kväll och hela dagen har gått åt till att göra efterrätten som ska göras i flera omgångar då den behöver stelna emellanåt.

Jag och Älsklingen får inte den goda efterrätten då den innehåller socker så jag har gjort en LCHF variant till oss. Eller snarare en liknande LCHF variant som jag hittade receptet på en blogg jag läser. Problemet är bara att sista lagret på vår efterrätt antagligen inte kommer vara hårt utan rinnande så frågan är hur vi ska kunna frakta denna. Men det löser sig!

Ha nu en fin kväll allihop! Nu lämnar vi 2013 och blickar in mot 2014 och lova mig att vi tillsammans gör vårt bästa för att 2014 ska bli ett bra och minnesvärt år!