image

I veckan hade jag och mannen i mitt liv varit tillsammans i 10 år. Detta firade vi med en tur till Lysekil bara vi två. Långfredagen åkte vi ner till Mullsjö där vi fick lite påskmat och barnen fick leta efter påskägg. Dagen gick fort och vi avslutade med bastu i husvagnen. Så himla gott :)

Påskaftons morgon packade jag och älsklingen bilen för att börja vår resa. Vi stannade till på torp och åt lite mat och sen tog vi vägen till färjan. Vi var lite tidiga till Lysekil så vi tog en promenad genom stan och njöt av det underbara vädret. Strålande sol och tio grader varmt. De går inte att klaga!

När vi kom tillbaka till hotellet var vår badpaviljong färdig och vi fick ta en tur över klipporna för att komma fram. Jag trodde att det skulle vara fint men de va så mycket bättre i verkligheten ändå. Det var verkligen supermysigt. Egen Jacuzzi på bryggan som var mellan 35-37 grader varm hela vistelsen. Egen bastu med utsikt över havet.

Det blev mycket bad o mycket bastu. Det var helt fantastiskt. Kvällen kom och vi gjorde oss iordning för middag på stjärnkrogen Norra hamnen 5. Super god mat och professionell personal. När vi kom tillbaka till hotellet blev det ett dopp till och lite bastu innan det var dags att sova.

Vaknade utvilad och härlig till mods och vi gick upp till hotellet o åt frukost som även den var supergod. De kunde haft bättre organisering på den men allt kan man ju inte få.

Innan vi checkade ut passade vi på att ta ett sista dopp och en sista sväng i bastun. Vi åkte till torp och köpte varsinn present till barnen innan vi for till Götene där mormor o morfar väntade på barnens dans.

En riktigt romantisk och härlig påsk har det varit. Hoppas er har vart lika bra!