DSC01161 DSC01163

Jag älskar Noras stil när hon sover. Varje dag är det en ny.  Borde egentligen ta mer kort på henne. Ena är sötare än den andra. Men sällan man har kameran redo när hon ligger som bäst.

Vad har hänt idag då? Vi började dagen med att ta de lugnt. Sen vi ett pratade jag med F och vi bestämde oss för att spela biljard. Nora fick vara hos gammelfarmor medan vi var borta.

Jag älsklingen och F började med att äta lite på Elake Måns och sen gick vi till biljardhallen och spelade i två timmar. Älsklingen vann första omgången och jag andra :) Fast F var riktigt nära att vinna andra. Det får vi göra om snart killar :)

När vi skulle hämta Nora sen så ville hon inte hem. Hon blev ledsen. Det är sällan hon blir det men hon hade nog väldigt kul hos gammelfarmor!

Imorgon blir det torget. Jag vill till second hand för att se om de har några Kandelaber. De e ju så ruskigt dyra att köpa nya och jag är lite kräsen hurdan jag vill ha. Helst en med fem armar och så ska den vara i silver. Men men vi får se om det ens finns några. Annars får vi gå dit ofta helt enkelt ;)