Usch dagarna bara springer iväg. Imorgon är det sista dagen i skolan. Uscha! Kommer sakna det så ENORMT mycket! Klassen jag gått i har varit helt underbar. Trivts som fisken i vattnet så det kommer verkligen vara med ett ledset hjärta jag sätter mig i bilen hem imorgon.

Det positiva är att jag går ut med kanonbetyg. Långt mycket bättre än jag ens vågat hoppats på! 3 VG och resten MVG. Sjukt nöjd. De 3 VGna är i Engelska dessutom och det betyder att jag har blivit mycket bättre på det då jag gick ut med svagt G i engelska på gymnasiet. Eller svagt o svagt.. det kändes svagt.. men skriva låg jag iofs på VG i men prata på G och hörförståelse mycket svagt G. Och nu ligger jag på ett hyffsat starkt VG! Så engelska betyget är nog det betyg jag är mest nöjd med och efter det kommer Redovisning och Beskattningens MVG. Som jag har slitit med den kursen. Det är fantastiskt att jag ens har hår kvar på huvudet ^^

Nikki gumman är hemma från dagis idag. Hon klantade till sig igår och vägrade lyssna på sin kloka mor så det hände en hemsk olycka. Hon slet och drog i vagnen som var spärrad och den tippar bakåt och hon slår i bakhuvudet i asfalten. Lät så hemskt! Men inget blod, men en bula så in fort och kyla ner bulan så den la sig rätt så bra. Inga symptom på hjärnskakning men hon fick vara hemma idag för säkerhetsskull. Så älsklingen har vart hemma idag på förmiddagen då jag hade ett studiebesök på Ernst & Young inplanerat och verkligen inte ville missa. Och nu är jag hemma med trollet och älsklingen fick åka till jobbet. Tror det var någon utbildning eller nåt… han prata om nåt i alla fall…

IMG_6843

Nu till de glada nyheterna! Jag har fått JOBB! Dock “bara” ett sommarjobb men ett jobb. Så nu ska jag ta fram mina stora framfötter och visa vad jag går för. Inte det lättaste.

Men sommaren kommer att spenderas på Skatteverket i Mariestad. Ska starta min karriär på samma sätt gubben gjorde. Sitta i växeln. Men det är en början. Så nu får jag försöka göra bra reklam för mig så jag kan komma in på det mer roliga arbetet på Skatteverket ^^