Klockan tio ställer jag mig utanför pizzerian för att vänta på älsklingens mormor. Det är svampplockardags! Hon kommer lite efter tio och vi börjar färden mot skogen. Det går rätt fort.

Väl ute i skogen är det rätt kallt, men ändå friskt och skönt. Till en början hittar vi inte mycket svamp men efter ett tag släpper det och vi får i alla fall ihop en korg full med svamp.

Den är nu förvälld och upphälld i påsar och ska svalna och sen ska det in i frysen. Ska bli gott att äta i vinter sen… eller känner jag mig själv så nallar vi på det redan nästa vecka. Är riktigt sugen på kantarelldoftande fläskfilégryta som vi testade för första gången förra året. Den var verkligen riktigt god.

Just nu håller vi på att städar. Men jag tog en bloggpaus för annars kommer det inte bli uppdaterat här idag om jag känner mig själv rätt. Sen ska vi ut i det fina vädret innan det blir mörkt och kallt.

Måste till affären med och köpa blöjor. Nora springer utan blöja här idag. Men hon vill inte sitta på pottan ändå. Se om hon gör det snart. Tycker det är kissedags snart. Men skulle inte förvåna mig om hon håller sig tills hon får på sig en blöja.

Nu kom hon springande gråtandes/skrikande. Undra vad som hänt nu då. Hörde att älsklingen sa nåt till henne, men vet inte vad. Nu blev det tyst så var väl inget allvarligt.

Känns som att det är söndag idag så det är riktigt skönt när jag kommer på att det bara är lördag :D