IMG_7038

IMG_7063

Igår midsommardagen var egentligen planerna att åka till Borås Djurpark och överraska barnen men då vi kollade vädret varnades det för regn och regn och gå där är inget kul ju så vi fick tänka om. Då kom jag och tänka på Lekland!

Vi hade sagt till barnen att vi skulle åka långt i bilen så Skövde var inte att tänka på men så hittade jag ett i Huskvarna. Så Monkey Town blev målet.

Vilken lyckad dag det blev. Barnen älskade stället. De klättrade, hoppade, kröp, åkte pulka, cyklade och massa mer och de var helt slut när vi åkte därifrån. Likaså deras mamma och pappa. Men roligt hade vi!

Bra träning fick man ju också och svetten rann när vi var klara. Hade varit lite orolig att barnen skulle va för små men det fanns massor för dem att göra och de va inte för små då vi vuxna kunde hänga med överallt.

Dagen avslutade vi med att äta mat på Max och sedan stannade vi med mormor o morfar i Mullsjö en stund där barnen sov i bilen nästan hela tiden. Jag och älsklingen passade på att hänga med morfar till affären medan mormor vaktade de små trollen.

Innan vi åkte hem igen stannade vi till och hälsade på Nelly också.

Väl hemma var det kvällsmat och sängen som gällde för de små och jag och älsklingen kollade klart på Bröderna Karlsson som vi inte orkade titta klart på dagen innan!

Idag vankas det 16-års kalas i Götene!