image

Så himla underbart att det blivit vår. Solen börjar värma och lite lite ljummet kan anas i vinden, även om den fortfarande är rätt kall.

Idag har det vart momsrapportering på jobbet. Ska bli spännande att se om det blir jag som kommer göra de för vår förvaltning framöver. Jag fråga Brittmari idag men hon vet inte så mycket mer än mig när de gäller den saken. Så vi får se vad som händer.

Igår fick jag ryck o ställde mig på Wiit o träna. Idag ska de bli Zumba med barnen. Se om vi får plats framför tvn. Nora var väldigt bestämd igår att hon ville dansa Zumba. Så då är de klart vi ska göra detta. :)

Ser inte fram emot denna veckan. Kommer nog ha omställningsbesvär deluxe efter påskens frosseri. Är redan vrålhungrig o klockan är inte ens fem. Men det är alltid så. Imorgon o på torsdag är det sötsug o huvudvärk. Härligt…not. men jag har ju bara mig själv att skylla. Problemet är att jag är så trött på ägg och det är ju den bästa och smidigaste maten. Ingen som har bra tips på bra mat med lite kolhydrater som går snabbt att göra?