För lite mer än ett år sedan var jag helt förstörd. Jag tappade så sjuka mängder hår och jag märkte att jag blivit väldigt tunnhårig. En väldig ångest då jag alltid haft tjockt hår. Jag var och tog prover men inget fel hittades. Var på väg att göra en hårmineralanalys men det tog emot att klippa bort ännu mer hår när jag redan förlorat så mycket.

En kollega tipsade om priorin och jag testade det. Har missat att ta tabletterna i perioder men sen försöker jag ändå få i mig några doser varje vecka.

O nu verkar det som att lite hår börjar komma tillbaka. Håret är fortfarande väldigt tunt men jag är överlycklig för allt som växer ut igen. Jag kommer nog aldrig få tillbaka mitt gamla svall. Det hände något i samband med graviditeterna då mitt hår varit väldigt konstigt sedan Nora föddes och ännu värre sen Nikki föddes.

Förr kunde jag gå en vecka innan håret började kännas och se skitigt ut. Efter graviditeterna blir mitt hår super flötigt efter en dag. Det ser ut som jag inte duschat på minst 2 veckor. Sjukt irriterande. Känns som jag testat allt. Men inget hjälper :/