Klockan var 06.08 när jag slog upp mina bruna ögon. För pigg för att sova men helt uttömd på energi. Jag gick upp o la mig på soffan och kollade på ett avsnitt av I cirkelns mitt. Men blev bara tröttare. Tänkte att jag kanske behöver frukost. Sagt o gjort jag åt frukost. Fortfarande ingen energi. Vad ska jag göra? Kan ju inte ha det såhär hela dagen. Vad har jag för alternativ? Gå ner o försöka sova igen? Ne det kände jag inte riktigt för.

Ge mig ut på en cykeltur. Haha glöm det. Hur ska jag orka det när jag är så trött? Efter mycket velande bestämde jag mig att termometern får bestämma åt mig. Är det över 10 grader ute blir det cykeltur och är det under så går jag ner o lägger mig. Vad stod termometern på? 10,2 grader. Hur dum idé var inte detta då? Jag skiter i det. Men jag borde…

Sagt o gjort. Jag bytte om och bestämde mig för att ge mig ut på en tur och är jag trött när jag kommer hem så får jag sova då.

Väl ute vid cyckelförrådet hittade jag en kompis som sprang över åkern. Genast kände jag att detta var rätt beslut. Solens strålar värmde även så fantastiskt skönt.

Jag satte på ett avsnitt av spår och började att trampa iväg. Nu var frågan ska jag ta en längre runda eller den jag cyklat det senaste. När jag kommer till stället det är dags att vika av för den längre rundan så tänker jag. Va fan klart jag ska ta den längre rundan när jag ändå är ute. Jag hade dock missat att ta med mig snytpapper så näsan rann som ett såll. Pollen kombinerat med en lätt förkylning som inte vill ge sig är inte en bra kombo. Men jag måste komma igång med träningen så jag struntar i det nu. Jag snorade ner hela tröjan men det får de vara värt.

1,1 mil blev rundan. Helt okej för att inte ens vilja ge mig ut. Jag gick aldrig o la mig för att sova. Istället satte jag mig på gräset o lapade lite sol. Energin är påfylld o nu blir det snart en dusch o sen ska jag ta tag i mina buskar till ögonbryn. Jag har minsann hittat en ny bästa vän. Min nya cykel. Den kommer ta mig till nya energinivåer denna sommaren om den fortsätter ge mig dessa kickar.

Så skönt att få lite energi när jag har varit låg hela veckan. O vilket påskväder vi ska få. Sommar 2019 jag är redo!