Nu har jag hittat ett hus jag vill ha igen. Ett superfint hus verkar det vara. Men det är bara att drömma vidare. Jag måste ju ha ett fast jobb eller i alla fall ett jobb innan vi kan få ett lånelöfte till ett hus. Det är så typiskt. Men samtidigt så är det ju ingen brådska att flytta men det skulle vara väldigt skönt att få flytta till ett hus. Få en tomt. Få lite större så barnen får varsitt rum. Få ett fint kök, få ett fint badrum. Men tomt framförallt för det är det jag saknar hemma. Vi har ju stugan men det är inte samma sak. Den tickar ju massa pengar vi kunde lagt på ett hus istället. Det är så det känns nu. Det blir ju iaf rätt mycket pengar på ett år.

Men samtidigt e de ju skönt på sommaren att slippa lägenheten lite. Det är bara bestämma sig för vad som väger tyngst. Samtidigt så får jag ett jobb som e hyfsat betalt så kommer vi ju få några tusen mer varje månad att spara till ett hus. Åh jag blir så frustrerad över att tiden går så långsamt ibland o fort ibland. När det gäller att hitta ett jobb så vill jag att alla processer ska bli klara direkt. Men barnen får gärna va små ett tag till :)

Published with Blogger-droid v1.6.8