Ja idag har det vart fullt upp istället för en lugn dag. Gick upp vid åtta och älsklingen gick med Nora till dagis. Jag satte mig och skrev min veckorapport till min Jobbcoach. Sen ringde jag lite företag utan napp om jobb.

Efter det var det dags för telefonintervjuträning. Jag skulle ringa två olika jobbcoacher och söka två fejkjobb. Det gick sådär. Det var svårt. Tycker faktiskt det är lättare att ringa riktiga företag.

När jag var klar med det gick jag till bilen där Nora och älsklingen väntade. Nu var det dags att åka till tandläkaren med Nora. Där var det lite information om tandborstning och kost för små barn. Det mesta visste man redan men det är bra att de informerar ändå.

Nora tyckte det var kul och spännande att gå runt i tandläkarrummet och utforska =)

Efter det begav vi oss till Skövde. Där träffade vi F. Först gick vi till Clas Ohlsson och köpte oss en Skärmaskin i giljotinmodell. Har velat ha en sån sedan jag gick i skolan. Nu är jag ägare till en =)

382512_X_2007-06-29_085015_90

Bilden är från www.clasohlsson.se

Sen ville F gå i lite klädaffärer och Nora tyckte det var så tråkigt att hon bara ville gå ut från dem :p

Mat på Max blev det, jag orkade inte ens en hamburgare :S Min magsäck har verkligen blivit liten… Vi avslutade dagen med att gå in på Rusta =)

Nu ska jag sova! Natti!