Nu har det varit lite dålig uppdatering. Men mycket att göra och lite tid till annat. Åker ju inte buss nu heller så ingen bussresa att uppdatera på.

Igår jag på After Work. Riktigt trevligt. Var där tillsammans med redovisnings och upphandlingsenheten på Mariestads Kommun. Alltså där jag har praktik! Tråkiga nu idag bara är att jag har sådan hemsk huvudvärk och jag var chaufför igår =drack ingen alkohol men ändå har jag denna hemska bakiskänslan. Fattar inte varför. Orättvist e de i alla fall!

Sitter just nu och skriver på mitt inlämningsarbete i företagsekonomin men de går rätt sakta då jag inte har någon inspiration till det överhuvudtaget. Har skjutit på de hur länge som helst och nu är det inte många dagar kvar att göra det. Så hela denna helgen kommer att mestadels tillbringas med att skriva på det. Nästa vecka blir det till att börja att läsa på inför Redovisning och Beskattningsprovet. Det är svårt att hinna med allt när man är borta 11 timmar per dygn och supertrött när man kommer hem. Som tur är tröttheten bättre nu än förra veckan.

Fyra dagar kvar på praktiken nu då. Känns faktiskt väldigt vemodigt då jag trivs superbra där jag är. Det är ett sånt härligt gäng och man känner sig verkligen som en i gänget och inte som en tillfällig praktikant. Jag hoppas att jag kommer att hamna på en sån arbetsplats när jag börjar jobba sen.

På tal om det.. snart dags att söka jobb igen då.. känner inte för det.. hatar att söka jobb. Men ska ta tag i det så jag förhoppningsvis har ett jobb inom snar framtid efter att jag slutat skolan. Något som är ännu värre är ju att vara arbetslös och inte ha något att göra!