Idag så har jag vart på matlagnings och bakhumör. Så frågade flickorna om de ville baka bullar. Dum fråga egentligen. Såklart de ville! Efter frukosten tog vi det lite lugnt. Först tittade vi på barnprogram och sen tittade vi på finalen av Sveriges Mästerkock. Vinnaren blev den jag trott skulle vinna under hela programmet men blev förvånad över att finalen var så jämn. Jag hejjade dock på Carl. Men Jennie var självklart en värdig vinnare.

Sen tog tjejerna på sig regnkläder och vi vandrade bort till affären och handlade lite. Sen hem och äta och vila. Efter det var det äntligen dags att baka. Som flickorna hade väntat! 2013-04-12 15.03.51Men det går ju inte baka utan bråk så är det ju alltid. Det var bråk om vem som skulle stå vart och vem som skulle börja baka med mamma. Det slutade med att det fick bli lottdragning.

Nikki vann och hon och jag började att göra halva degen innan det blev Noras tur.

Bullarna blev riktigt lyckade dock sjönk de ihop lite när ja tog ut dem ur ugnen men de var väl för att jag la dem på varandra så jag får skylla mig själv!

2013-04-12 15.10.53  2013-04-12 15.25.00

2013-04-12 16.27.23