gunvors kamera (3)

Vigselakten började i stort sett med en gång. Den gick dock väldigt väldigt fort kändes det som. Jag var lite smått spänd om jag skulle börja gråta eller bli tårögd som jag blev när vi övade i kyrkan. Men det slapp jag som tur var. När vigselakten var slut sjöng en gammal barndomskompis till mig. Hon sjöng doppsalmen Sov du Lilla. Riktigt fint var det och jag började nästan gråta.

gunvors kamera (6)

Nu kunde dopet börja. Det tog mycket längre tid. Nikki skruvade lite på sig och började gnälla. Då fick Nora Nikkis napp som hon kom fram och gav till sin lillasyster. Så sött var det. Sen när prästen tog Nikki och skulle hälla vatten så har jag hört att Nora hade blivit helt svart i blicken. Så fick man ju inte göra med hennes lillasyster!!

Psalmerna som vi hade med under vigseln och dopet var: I denna ljuva sommartid, Sov du lilla och Tryggare kan ingen vara.

Ingångsmusik var intromusiken till Ronja Rövardotter spelad på orgel och utgångsmusiken var ur en midsommarnattsdröm av F Mendelsohn.

gunvors kamera (11)

Jag hade varit lite orolig för hur Nora skulle bete sig i kyrkan. Men det var inget jag behövde bry mig om. Hon stod mest på sin plats och plockade sönder sin blomma. Sen tog hon av sig sin bolero och sina skor. Men det var bara gulligt. Hon gick endast mellan sin plats o sin morfar. Det var helt okej tycker jag. Mitt mammahjärta var väldigt stolt när det var slut i kyrkan! Över båda mina döttrar ^^