20130416_195522

Idag har det varit riktigt skönt väder. Har tom torkat lite tvätt ute. Eller torkade hälften ute och hälften inne. Älskar att torka ute för de luktar så gott och känns så friskt på nåt sätt. Stackars Johan bara som e pollenallergiker. Jag har erbjudit att hänga hans kläder inne men han säger att det är lugnt att jag hänger dem ute så då gör jag det. Fast idag blev det bara tre skjortor som va hans som fick känna på den friska luften.

Barnen har lekt superbra idag. Så skönt att de kan göra det ibland trots att pappa är borta. Vi började med att hoppa vilan och vara ute i 1½ timme efter dagis istället. Sen gick vi in en sväng. Åt lite mellanmål och flickorna ville titta på flickan som sitter i rullstol från Barnkanalen lite så det fick de göra. Sen ut en sväng igen. Tvätten hade torkat på 1½ timme så det var bara att plocka ner den igen. Skönt att de torka fort. Blir mindre att göra imorgon när de gäller tvätten i alla fall!

Borde göra en storstädning här hemma för de ser inte vackert ut här. Men magen har krånglat nåt enormt de senaste två veckorna så då blir hemmet lidande istället. Tråkigt nog. Får ta o ringa i veckan o skynda på en tid. Är ju snart 3 månader sedan jag gjorde röntgen och det är över ett år sedan jag sökte för magen för första gången. Börjar bli något less för att det inte händer något!

Ne dags för lite kvällsmat och lite desperata hemmafruar!