Äntligen så börjar det kännas lite som sommar i alla fall. Det tråkiga är att det inte är här för att stanna. Det ska ju bli dåligt väder redan nästa vecka =/ Det är verkligen inget jag ser fram emot. Men trots detta blåste jag upp poolen idag. Tänkte att det är lika bra att blåsa upp den för annars kommer den inte komma upp denna sommaren. Får hoppas på fint väder i några dagar nu i alla fall så att barnen kan bada lite.

Idag har de badat hela eftermiddagen trots att vattnet var super kallt. Nora klagade några gånger men jag förklarade att redan imorgon kommer det förhoppningsvis vara varmare då solen får värma vattnet.

IMG_6917

Cyklopet skulle på sa Nora och mamman sa att hatten skulle på. Och så blev det en bra stund. Barnen lekte och stojade och de ville inte gå upp fast de frös så de skakade tänder till slut. Men då tvingade jag upp dem och vi gick till affären och köpte fika för vi fick finbesök av Annelie och Texas och Fia tittade förbi en liten stund också.

IMG_6931

En hel dag utomhus resulterade i två övertrötta barn. Nora var värst. Kunde inte ta ett nej och kunde inte göra som hon blev tillsagd utan att det blev skrik och gråt! Mitt tålamod fick verkligen prövning! Men sen kom pappa och hjälpte till och det var en enorm lättnad för mig!