20131027_021629-kdcollageIgår var vi egentligen bjudna på att hänga med på laserdome och bowling. Men vi valde att tacka nej då älsklingen kände att han behövde plugga samt att vi kände att vi behöver spara på vår ekonomi nu lite efter alla bilkostnader som blivit på sista tiden när vår bil kände att den ville ha lite nya delar :p

Men så i veckan messa Tove och undrade om vi ville komma hem till dem och äta köttfondue. Vi har inte träffats på flera veckor och jag har saknat dem något enormt så jag tackade Ja då älsklingen har kommit mycket längre i sitt pluggande än vad han trodde att han skulle göra. Sen lovade jag att ta mer ansvar för hemmet så han kan plugga mer på kvällarna.

När vi kom dit så väntade en glad Elina på Nora och Nikki och de satte igång att leka direkt. Vi vuxna tittade in huset och det har blivit jättefint! Mycket ljusare och mycket större känns det som. Jag erkänner jag är avis! Jag vill med flytta till hus och få så fint. Men det får bli i framtiden när jag pluggat klart och jag har lyckats övertala min andre hälft.

Sen blev det korv med bröd till barnen innan det blev dags att lägga dem. De somnade faktiskt relativt snabbt så det var skönt. Elina ville dock inte sova lika mycket men tillslut somnade även hon.

Sen var det dags för fonduen. Det var ju en spännande historia då ingen av oss hade koll på hur man skulle göra. Vi körde igång glada i hågen och det skvätte olja och hade sig trots att vi behövde ha upp temperaturen ca 70 grader till för att kunna steka och inte koka köttet. Det slutade med att vi kontaktade vår bästa vän google och där fick vi reda att vi skulle ha betydligt mindre olja. Gör om gör rätt!

Till sist fick vi vår mat och det var suuuuper gott! Tove och Micke hade dessutom varit så gulliga och gjort blomkålsmos till mig och Johan istället för potatisgratäng <3. Vi åt gott under några timmar och måltiden avslutades med supergod efterrätt! Kesella mixat med hallon. Gudomligt god!

Innan det blev dags att åka hemåt så spelade vi lite spel. Vi började med Blokus som Johan vann överlägset. Vi andra åkte ut ungefär samtidigt så de va ju lite komiskt. Sen spelade vi ett riktigt roligt spel som hette Make’n Break. Man skulle på tid bygga olika torn efter ritningar man fick på ett kort. Stressigt och roligt!

Kvällen avslutades med en omgång Lika Par Leka Bäst. Ett riktigt roligt spel det också och Tove skrattade så hon nästan fick astmaanfall <3