image

Tänk den dagen man fyller 80 år. Då har man varit med om mycket. Jag är inte ens halvvägs dit..jag är ju inte ens halvvägs till 60…

Idag har vi i alla fall varit o firat gammelmorfar som fyller 80 på måndag. Det firades med god mat på Terassen och avslutades med tårta hemma hos Gunvor o Arne. Jag tog bara två små smak skedar och känner mig hel nöjd med det. Det räckte och jag blev nöjd.

Dagen har varit trevlig och stillsam. Älsklingen klarade det bra men nu har han ont igen. Stackarn att de aldrig vill gå över. Han jobbade igår i alla fall och det gick okej. Men mycket vila behövs fortfarande.

Tog tag i och klippte han på förmiddagen också. Oj vad det var välbehövligt. Så nu är han riktigt stilig igen :) ikväll blir de mellomys med barnen. Nora måste bara städa klart i sitt rum först. Vilket hon gjort hela förmiddagen o en o en halv timme nu på kvällen. Denna dam säger jag bara. Hon kommer göra mig gråhårig. Så är det bara.

Dagen kan i alla fall sammanfattas att den har varit en perfekt dag och det har varit fint väder o 17 grader varmt. :) Det är bara en sak jag saknat….sommarland…de har utbildning idag…jag vill faktiskt vara där!