DSC00039Igår firade jag och älsklingen 3150 dagar tillsammans. Det firade vi i och för sig inte något nämnvärt :P Men det är några år och just nu känns allt så himla bra så det känns så underbart!

Gårdagen spenderades tillsammans med Tove och Elina. De kom efter Elina sovit middag och ätit mat. Vi hade en mycket trevlig eftermiddag tillsammans. Det borde vi verkligen göra oftare men ibland känns det som man har fullt upp med allt annat i livet.

Men i alla fall. Jag gjorde kladdkakecupcakes med Blåbärsfrosting på hälften och viol på hälften. Det blev riktigt gott dock för sött men det tycker jag ju att alla bakverk är numera som innehåller socker.

Jag gjorde även en LCHF snickerskaka som mer blev i min smak. Vi kunde inte smaka på den igår då den inte ville stelna men smakade imorse. Inte söt någonstans så det blev perfekt för mig! Det kommer garanterat bli det fler gånger för mig. Synd bara att osötat jordnötssmör ska vara så himla dyrt.