Japp då är det bara en februarimånad kvar tills jag blir tvåbarnsmamma. 28 dagar! 4 veckor! Inte klokt. Jag börjar oroa mig lite smått inför alla förändringar som kommer att ske. Men allt kommer säkert att gå bra. Får tänka optimistiskt =)

Ska skriva lite senare sen om vad som hänt i helgen eftersom jag inte uppdaterat. Men har inte varit hemma och mammas dator är så seg :p

Ska snart iväg till Mödravården för att mäta mitt SF mått igen. Hoppas magen har växt nu för vill inte att det ska bli några problem. Vore skönt med en problemfri graviditet.

Idag står det städning av Noras rum på schemat. Vi köpte ju en bokhylla till henne i lördags så har monterat ihop en del och ska göra den andra ikväll eller imorgon. Så får hon upp alla sina leksaker i hyllorna istället för ett hav på golvet.

Men skriver mer senare sen. Berättar om helgen och MVC besöket!