DSC01052

Jahapp en ny dag är kommen sedan några timmar tillbaka.  Morgonen har vart lugn. Nora är trött så hon har bara varit vaken en timme idag. Nu sover hon igen men ska väcka henne strax då det är dags för mat och sedan ska vi lämna henne hos gammelmormor då jag och älsklingen ska till ams på nåt slags öppet hus. De ska ha massa jobbcoacher där idag så vi får väl se om det är något att ha. Frågan är bara om de ens vill förmedla jobb till mig som inte kan jobba så länge. Men JAG VILL ha ett jobb. Är rätt tjatigt att gå hemma. Har ju gjort det 1½ år nu och det räcker för mig tack. Kommer ju snart få gå hemma ett år igen så.

Vad händer annars i veckan då? Söka jobb som vanligt. Sen ska vi till Götene imorgon och hälsa på lite. Se om det kanske blir stugan till helgen. Är ju inne på sina sista helger där nu i så fall. Sen ska vi bara ta de lugnt.

Jag hoppas att mina pengar kommer snart. Var inget kul att betala räkningar idag. Det blev 500kr kvar bara eftersom vi bara fått älsklingens lön. Fattas ju 8-9 000 som är mina. Men a-kassan är seg som vanligt.

Men som tur är har vi ju pengar sparade. Utan det hade det varit jobbigt. Men det är inget kul att behöva röra dem pengarna men ibland måste man.

Nu måste jag börja skynda mig då jag bara sitter här i handduk :p