Idag är jag inte glad över min kropp. Den ska vara fantastisk men just nu krångalr den mest. I morse så började ena ögat bete sig väldigt underligt. Det var som att jag hade en hinna över det. Precis som att det var smuts på linsen. Men det var likadant även när jag tog av mig linserna. Det kändes som att jag kollade igenom ett fönster med filmjölk på. Det svarta var grått istället.

Riktigt otäckt. Jag bestämde mig för att stämpla ut och vila resten av dagen. Men valde att lägga mig i ett mörkt sovrum och vara med på vårt teammöte. Efter det stämplade jag ut och bara gjorde ingenting.

Åt lunch och efter det somnade jag i soffan. Sov hela eftermiddagen. Helt sanslöst då jag somnade 20.45 igår och sov ända till 06.00. Jag borde inte vara vara trött men har varit extremt trött idag.

Kanske säger kroppen stopp? Det har inte blivit mycket vila det sista. Det kanske blivit för mycket helt enkelt för nu när jag har sovit hela dagen så är ögat bra igen. Jag hoppas att det bara var något tillfälligt. Annars får jag ringa till ögonläkaren och rådfråga dem alternativt åka in på undersökning. Men jag gillar inte synfältsundersökningen. Den är så svår på ett sätt då det är så mycket prickar man ska trycka på men inte får trycka för mycket såklart. Jag gillar den inte. Men värst av allt är ändå tryckmätningen av hjärnan.

Sjukskriven efter i två veckor varje gång. Inget jag ser fram emot att någonsin mer behöva göra. Usch jag ryser av bara tanken.

Men blir att försöka ta det lite lugnare och vila mer så kanske allt rättar sig till. Jag har börjat komma igång lite med träningen igen men får kanske ta det lite lugnare än vad jag gör på passen. Vill ju inte bli sämre.

Så vill någon byta kropp med mig så står jag till förfogande. Jag är trött på att inte må normalt.